dilluns, 27 d’abril de 2015

Restaurant ECLECTIC (II)

Aquest any el sopar gastronòmic de la colla que fem cada any al gener el vam fer al Restaurant ECLECTIC, Carrer de Sagués 16,  del que ja us havia parlat.
Aquest cop, potser perquè èrem 16 comensals, no va ser tant excel·lent com la primera vegada i no ho vaig gaudir tant. Algun plat faltat de temperatura, algun servei massa tardà, etc. però en general bon nivell i tothom va quedar força satisfet.

Degustació d'olis de DO Les Garrigues i Baena.

Quallada de "no recordo què era"

Croquetes de pernil

Croquetes de marisc

Consomé de calçots i mariscs.

Won-ton de botifarra de perol amb dashi de pernil ibèric, brunoise de verduretes i pernil i bolets xinesos.

Peix salvatge a la planxa, suc de gambetes, puré de patata violeta i ostra.
   
Matambre de xai daurat al forn, humita.

Formatge i melmelada de figues   

Núvol digestiu
  
"Xocolata oriental", cremós de xocolata 70%, cacauets i granissat de pebre de Sichuan.

 Vi negre, DIDO de Montsant, un clàssic que mai falla

Vi blanc Els Capricis de Vilarnau, mai falla

Vi blanc de Formentera força curiós