Aquest cop, potser perquè èrem 16 comensals, no va ser tant excel·lent com la primera vegada i no ho vaig gaudir tant. Algun plat faltat de temperatura, algun servei massa tardà, etc. però en general bon nivell i tothom va quedar força satisfet.
Degustació d'olis de DO Les Garrigues i Baena.
Quallada de "no recordo què era"
Croquetes de pernil
Croquetes de marisc
Consomé de calçots i mariscs.
Won-ton de botifarra de perol amb dashi de pernil ibèric, brunoise de verduretes i pernil i bolets xinesos.
Peix salvatge a la planxa, suc de gambetes, puré de patata violeta i ostra.
Matambre de xai daurat al forn, humita.
Formatge i melmelada de figues
Núvol digestiu
"Xocolata oriental", cremós de xocolata 70%, cacauets i granissat de pebre de Sichuan.
Vi negre, DIDO de Montsant, un clàssic que mai falla
Vi blanc Els Capricis de Vilarnau, mai falla
Vi blanc de Formentera força curiós
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada