diumenge, 7 d’abril de 2013

RESTAURANT TOPIK

Havíem de sortir a celebrar el meu aniversari amb la dona i, com sempre, vaig començar el procés de selecció del restaurant per anar a sopar. Finalment, i degut a les bones crítiques que últimament es veuen per la xarxa, em vaig decidir pel Topik.
Vam triar el menú de 6 tapes (a la elecció del chef) més un arròs i un postre.

 
Brotxeta de llagostins amb all i oli. Ecel.lent.
 
 
Tartar de tonyina amb guacamole i algues. Molt bo.
 
 
Escopinyes al sake. Be.
 
 
Croquetes de xipirons en la seva tinta. Bones de gust però el rebossat era poc cruixent.
 
 
Minihamburgues amb panet de tinta. Molt bona.
 
 
Caneló d'ànec amb ceps. Excel.lent
 
 
Arròs de nècores i navalles. Simplement bo.
 
 
Coulant de xocolata amb gelat de torró. Molt Bo.
 
 
Tatin de poma amb gelat de canyella. Molt bona.
 
 

Vi Blanc: AGALIU de coperativa L'Olivera. Costers del Segre. 16 €. Molt bo.

Preu per 2 persones sense cafès: 85 €

No va decebre gens superant les expectatives amb una molt bona RQP. Per mi és un 16/20

Restaurant Topik
Valencia, 199
93 451 09 23