dijous, 26 de gener de 2012

BIQUINI DE ROAST BEEF AMB CEBA CONFITADA, PHILADELPHIA I MOSTASSA ANTIGA



Fa temps que a un restaurant del carrer Saragossa de Barcelona del que no puc recordat el nom vam menjar un biquini de roast beef que em va encantar. D'aquí vaig treure la idea d'aquest mini entrepà.


INGREDIENTS
  • Pa de motlle sense crosta
  • Uns filets ben fins de roast beef
  • 2 cebes de figueres
  • 2 c/s de formatge philadelphia
  • 2 c/p de mostassa antiga
  • mantega

ELABORACIÓ

Prepareu el roast beef de la manera habitual i talleu-lo a filets ben fins.
Peleu 2 cebes de figueres i talleu-les en juliana. En us paella amb una mica d'oli sofregiu-la i aneu-la coent fins que quedi ben fosca i confitada (de quant en quant li heu d'afegir una mica d'aigua).
En un bol barregeu el philadelphia i la mostassa antiga
Agafeu el pa de motlle, posau una capa de ceba, a sobre els filets de roast beef que untareu amb la barreja de formatge i mostassa. Tapeu amb l'altra llesca de pa de motlle i unteu per les dues bandes amb mantega.
Coeu els biquinis a una planxa antiadherent.

NOTES

Tastet deliciós i sorprenent si es serveix com a part d'un menú degustació, que va agradar molt.

1 comentari:

Fem un mos ha dit...

Un altre manera de menjar el roast beef, que també deu d’estar molt bo
Una abraçada