diumenge, 31 de juliol de 2011

AMANIDA DE MONGETA TENDRE

Us presento una amanidadiferent, molt refrescant, per aquest estiu. Ideal perquè els nens mengin verdura.





Ingredients:

  • 1 kg. de mongeta tendre.
  • 250 gr. de formatge de burgos
  • 200 gr. de pit de gall d'indi a tall de mig cm.
  • 2 tomàquets d'amanida
Per la vinagreta (als nens no els hi poso)

  • 1 ceba de figueres
  • sal y pebre
  • vinagre
  • mostassa en gra
  • oli d'oliva


Elaboració:

Netegeu la mongeta tendre i talleu-la a trossos petits. Bulliu-la 20 minuts, escorreu-la i poseu-la a una safata ben escampada. Poseu-la a la nevera perquè es refredi.


Per la vinagreta: peleu la ceba i talleu-la a cubs petitets. Paseu-la per la paella uns 10 minuts. Poseu-la en un bol i afegiu, oli, sal, pebre, vinagre, 2 cullerades de mostassa en gra. Remeneu be i poseu a la nevera.

Peleu els dos tomàquets i talleu-los a quadradets. Feu el mateis amb el formatge de burgos i amb el pit de gall d'indi. Poseu-ho tot per sobre de la mongeta.

Serviu-ho als plats i amaniu amb la vinagreta.

Notes: no hase falta desir nada más!!!!!!!!

2 comentaris:

starbase ha dit...

jajaja, tens raó que no hase falta desir nada más! :)))

Fem un mos ha dit...

Una amanida refrescant i sana, per ara l’estiu
Una abraçada