diumenge, 25 de juliol de 2010

LEMÉAC. MONTREAL



Restaurant Bistrot de cuina internacional tirant a francesa, dels modernillos de Montréal amb bon menjar i bona carta de vins.

Calamars amb carbassó, llimona i Mòdena
Carbassons laminats i fets a la planxa, calamars fets a la planxa, tallats a rodelles i posats sobre del carbassó, tot amanit amb pell de llimona, porradell i unes gotes de vinagre de Mòdena. Molt bo.

Confit d'ànec amb patates i amanida.
Tradicional confit d'ànec molt cruixent amb una bona amanida que li donava frescor. Correcte.

Altres plats que van menjar els companys: salmó marinat, rillette de canard, rissoto d'espàrrecs, costellam de xai,.... A la web podeu veure la carta i els preus.

LEMÉAC
1045 Laurier Ouest
H2V 2L1
Montréal
www.restaurantlemeac.com

1 comentari:

starbase ha dit...

jeje, segur que estava boníssim, però l'emplatat de l'ànec té més aviat poc de modern!! Ara que jo me'l menjaria tranquilíssimament, es clar :)