diumenge, 8 de juliol de 2012

Restaurant EMBAT

L'altre dia una colla de 8 amics vam anar a sopar al Restaurant EMBAT. Com que un de la colla és germà d'un dels xef, ens van preparar un menú degustació sorpresa a preu tancat que ens va agradar molt.
Us descric a continuació els plats que vam menjar.


Galeta de parmesà i comí. Gustosa.


Cuallada de miso amb pesols cacahuets i tofe. No li vaig acabar de trobar el què.



Gazpacho de gamba vermella i tomàquet sec. Molt bo, hagués repetit sense cap dubte.


Coca de ceps amb sardina fumada. No la vaig tastar però van dir que era bona.
(aquest plat va substituir el gazpacho d'un de la colla que és al.lèrgic al tomàquet)


Caneló d'ànec trufat. Impressionantment gustós.


Costella de porc cuita a baixa temperatura, rostida amb ceba i tomàquet amb patata panadera.
Per mi, la sorpresa de la nit pel gust i per la tendresa de la carn. Ens van comentar que la couen envasada al buit a 63º durant 24 hores i després la rosteixen al forn perquè quedi torradeta i glasejada. 


Pastís de canyella amb iogurt, gelat de fruita de la passió i granisat de mandarina.
Molt bo per la frescor i la barreja de sabors.
Per veure:
Negre: Pasos de la Cúpula syrah 2010
Blanc: Pasos de la Cúpula verdejo 2011

Tenen un reservat al fons de la sala que hi caven unes 10 persones que és on vem sopar que està molt be.
En definitiva, un molt bon lloc per anar a sopar. Em comenten que al migdia costa trobar taula ja que acostuma a estar ple. Per mi és un 16/20.
Restaurant EMBAT
c/ Mallorca, 304 (entre Bruc i Girona)
93 458 08 55 

1 comentari:

La Taula d'en Bernat ha dit...

El tinc entre els pendents i la teva crònica me n'ha fet venir ganes. A veure si un dia hi fem una escapadeta, que tot té molt bona pinta!

Petonets!
Anna