dimecres, 23 de novembre del 2011

PA DE PESSIC DE CACAU


Pa de pessic senzill que encanta als nens.

INGREDIENTS
  • 4 ous
  • 50 gr. de farina
  • 20 gr. de cacau 100%
  • 70 gr. de sucre
  • 1 c/p de llevat Royal



ELABORACIÓ

Separeu els rovells i les clares. Bateu les clares a punt de neu. En un bol poseu els rovells i el sucre i bateu fins que banquegin i doblin el volum. Afegiu la farina, el cacau i el llevat tamissats. Integreu be tots els ingredients i, finalment, afegiu les clares muntades integrant-les amb molta cura fins que quedi una crema lleugera.
Encamiseu el motllo amb oli i farina i ompliu-lo amb la crema.
Poseu-lo al forn durant 45 minuts a 180º C

NOTES
  • En aquesta ocasió en lloc de fer servir un motllo de 28, vaig fer servir 2 motllos petits en forma d'estrella

5 comentaris:

SUSANNA ha dit...

Hola Pepin,guapo tu,

quina bona pinta, tu creus que només garda al nens ? j,eje,

petonets Susanna

lolines ha dit...

Hola Pepín, un pastis ideal, per ce-lebrar la victoria del Barça, espero.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Preparant unes festes dolces

Anònim ha dit...

Ey!!!
Quina bona pinta té aquest pa de pessic de cacau...
Ara li faria una mossegadeta, si, si, ara mateix...
Bona nit, Pepín.

No tot són postres ha dit...

Un coc de cacau!!! que bo!

PTNTS
Dolça