dissabte, 5 de novembre del 2011

FILET DE VEDELLA AMB EL SEU SUC I PASTISSET DE PATATES EMMASCARADES


Un bon plat de carn per acabar un bon àpat.

INGREDIENTS
  • 4 trossos de filet de vedella
  • 1/2 litre de brou de carn
  • 50 gr. de mantega
  • 2 patates
  • 3 talls de cansalada virada
  • mitja butifarra de perol o negre
  • oli d'oliva
  • sal i pebre


ELABORACIÓ

Reduiu el suc de carn a la meitat.
Bulliu les patates amb pell. Quan siguin fredes peleu-les i aixafeu-les a forquilla en un plat.
Talleu la botifarra i la cansalada a trossets. En una paella antiadherent amb un raig d'oli, sofregiu la cansalada, afegiu la butifarra i les patates aixafades, salpebreu i afegiu una mica més d'oli si cal. Integreu be tots els ingredients. Deixeu refredar i doneu forma als pastissets per possar-los a un recipient que pugui anar al forn.
En una paella antiadherent poseu la mantega i deixeu-la coure fins que comenci a torrar-se. llavors afegiu el brou de carn reduit be calent. Es deixa coure uns minuts fins obtenir una salsa brillant i untuosa.
Escalfeu els pastissets de patates emmascarades al forn.
Coeu els filets a la paella amb un raig d'oli d'oliva al gust de cadascú. Salsegeu amb el ons de carn i acompanyeu amb el pastisset de patates.

NOTES
  • Per a mi la millor salsa per un filet de vedella.

5 comentaris:

lolines ha dit...

OHHHHHHHH!!!!!!!! patates enmascarades ja un munt de temps que no menjo aquet plat.
Una combinaciò molt bona

starbase ha dit...

Osties, subidón carnívor :))))

Cuinagenerosa ha dit...

el banquet realment va valdre la pena!

Anònim ha dit...

Hola Pepín!!!
No dubto d´aquest plat en absolut. I es que sòc una fan de les patates enmascarades, i trobo que acompanyant aquest filet encara han de estar més bones!!!
Et felicito.
Petonets.

Fem un mos ha dit...

Aquest banquet va ser realment deliciós
Una abraçada