dissabte, 8 d’octubre de 2011

AMANIDA GREGA

A vegades m'agrada fer amanides sense enciam i aquesta és un bon exemple, fàcil de fer i molt agraïda.

INGREDIENTS
  • 2 tomàquets d'amanida grossos
  • 2 cebes de figueres
  • 1 cogombre
  • 200 gr. de formatge feta
  • olives negres
  • orenga
  • oli d'oliva
  • sal
  • vinagre de xerés


PREPARACIÓ

Peleu les cebes, talleu-les en juliana i poseu-les en un bol amb aigua, sal i un raig de vinagre. Deixeu-les una mitja hora perquè perdin la fortor.
Peleu els tomàquets i talleu-los a trossos, talleu el formatge a cubs, peleu una mica el cogombre traieu-li les llavors i talleu-lo a trossos.
Barregeu el tomàquet, el cogombre, la ceba, el formatge, les olives negres i amaniu-ho amb sal, orenga, oli d'oliva i vinagre.

5 comentaris:

starbase ha dit...

Aquests grecs, ho tenen fins i tot una mica més negre que nosaltres amb els bancs i tota la mandanga. Però està clar que la seva gastronomia és de primeríssima categoria :)

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Una combinación muy acertada.

Petonets

a peu coix-pambolixocolata ha dit...

Bona. Saps que no he tallat mai el cogombre així. Ho provaré

Fem un mos ha dit...

Una amanida encara que grega boníssima, es que sempre amb enciam es molt avorrida
Una abraçada

lolines ha dit...

una amanideta estupendfa.