dissabte, 13 de novembre del 2010

SALSITXES AMB GAMBES



Un plat senzill però exquisit del mestre de l'Empordanet, en Pere Bahí del Restaurant La Xicra de Palafrugell. La seva simplicitat enforteix l'excels resultat final.

Ingredients (4p):
  • 12 salsitxes
  • 12 gambes
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/2 cabeça d'all
  • un bon manat de julivert
  • oli, sal i pebre

Elaboració:
Es posa oli a una cassola de terra i hi sofregim les salsitxes. Quan siguin ben fregides, hi posem les gambes i ens donem un parell de voltes sense deixar que coguin massa. Afegim l'all picat li donem una volta i tot seguit afegim el vi blanc, la sal i el pebre. Agafem la cassola per les dues nanses i l'anem movent, com si féssim un pil pil, fins que la salsa quedi reduïda i ben lligada. Finalment i tirem el julivert picat.

Notes: no dubteu en fer aquest plat encara que tingueu un compromís, només calen unes bones salsitxes i unes bones gambes.

4 comentaris:

starbase ha dit...

On hi hagi un mar i montanya i haurà sempre el meu vot.

Sempre!!! :DDD

Una abraçada

Francesc ha dit...

A mi els "mar i muntanya" m'agraden molt i aquest teu el trobe molt i molt senzillet i abellidor. Ara mateix me l'apunte a "pendents". Salutacions

Anònim ha dit...

Doncs tens raó, a vegades els plats més senzills són els més bons!!!
M´agrada la recepta.
La provaré.
Salutacions.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Només de veure i llegir el plat ja torno a tenir gana!