La última nit a Toronto abans de tornar cap a Barcelona vam anar a sopar tota la colla per fer el comiat de Canadà. Vam anar a un lloc molt interessant que es diu THE DISTILLERY que és una antiga destil.leria d'alcohol immensa que va ser molt activa durant la llei seca d'Estats Units; aquí és fabricava gran quantitat d'alcohol que passava de contraban per la frontera.
Un d'aquests restaurants, TAPPO, és on vam anar a sopar. Un restaurant italià que al vespre, a la terrassa te un grup de música de blues & soul molt bo que canta cançons de tota la vida.
Un rovelló a la planxa amb amanida de ruca, tomàquet i formatge de cabra, reducció de figues.
Calamars marinats amb llimona i cilantre a la graella amb salsa de tomàquet i alvocat.
Gnocchi d'espinacs i ricotta amb crema de gorgonzola amb peres caramel·litzades i nous.
Risotto de xampinyons amb pit d'ànec fumat i figues
En definitiva, lloc molt agradable i emblemàtic, ambientació excel.lent i cuina correcteamb un servei molt millorable (atenció amb el preu i quantitat de vi).
Tappo wine bar & restaurant
55 Mill Street, Building #3 (The stone destillery)
Toronto.
4 comentaris:
Caram noi ....quins viatges!!!!
i quins menus ...semblen molt assemblats als nostres , oi??
Només per el detall del vi ja no m'hi veuràn el pel (a part al estar a Canadà ja ho tenien moooooolt dificile :P)
Hola!! Ja veig que aquestes vacances han estat magnífiques!!!
Quin viatge més maco!!! I si a més a més el menjar és bo, millor que millor!!! Tots els plats es veuen exquisits!!! Prenc nota per si quansevol día ens animem!!!
Felicitats, pepín.
Fins aviat.
Que delicias!...felicidades por el blog...
ahi te dejo para que lo cheques:
www.lasaludnatural.blogspot.com
fer
Publica un comentari a l'entrada