dimarts, 2 de juny de 2015

IOGURT GREC AMB TORRÓ I FRUITS VERMELLS

Postres d'hivern molt senzill de fer que vaig fer per primera cop pel sopar de cap d'any. La veritat és que va ser deliciós i haguéssim repetit.

INGREDIENTS

  • 2 iogurts grecs
  • 150 gr. de torró de Xixona
  • 1 bossa de fruits del bosc congelada de La Sirena de 300 gr.
  • 1/2 pot de Melmelada de temporada de fruits vermells de la marca Hero
  • una mica d'aigua
  • 4 carquinyolis



ELABORACIÓ

En un cassó poseu la bossa de fruits vermells congelats, mig pot de melmelada i unes 4 cullerades d'aigua i coeu.ho uns 10 minuts. Corregiu la textura amb aigua. Deixeu-ho temperar.

En bol poseu unes cullerades de iogurt i unes cullerades de fruits vermells, A sobre del iogurt esmicoleu un tros de torró de Xixona i decoreu amb un carquinyoli.