INGREDIENTS
- 1 kg de cebes de figueres
- oli d'oliva
- 1 c/s de mantega
- sal i pebre
- 1 gotet de vi blanc
- 1/2 litre d'aigua
- 1/2 litre de brou de pollastre
- 8 gambes
En una olla poseu la mantega i un raig d'oli d'oliva.
Peleu les cebes i talleu-les en juliana. Afegiu-les a la olla, salpebreu-les i aneu-les sofregint a foc lent durant mitja hora. Tireu el vi blanc i deixeu que evapori. Afegiu el mig litre d'aigua i coeu-ho tot plegat mitja hora més. Afegiu el brou de pollastre i deixeu coure 10 minuts. Passeu per la batedora i coleu.
Enfileu les gambes en pals de brotxeta.
Escalfeu la sopeta fins que bulli i poseu les gambes dins un minut.
Poseu la sopeta i les gambes dins del gotet.
NOTES
Estem molt acostumats a fer cremes de porros, de carabassó, etc., però és increïble lo bona que està aquesta crema de ceba ben calenteta. El comensals van repetir.
1 comentari:
visca els retocs!! immillorable!!
Publica un comentari a l'entrada