Aquest plat el preníem sempre que anàvem al restaurant xinés La Gran Muralla 2 del carrer Marià Cubí de Barcelona, que malauradament no fa massa que va tancar definitivament.
Fa un temps, a la setmana asiàtica del LIDL vaig comprar aquests fideus GLASS NOODLES que un cop bullits, saltejats i tenyits amb salsa de soja quedaven idèntics que els que menjàvem a La Gran Muralla 2.
INGREDIENTS
- 2 paquets (200 gr) de Glass Noodles
- 2 ous
- 1 ceba tendre (s'aprofiten les puntes així que compreu-les ben fresques)
- 1 pastanaga
- altres verdures opcionals: pebrot, pell de carabassó, pell d'albergínia, etc)
- 200 gr. de carn de porc tallada petita (o pollastre o gall d'indi)
- salsa de soia baixa en sal (la Kikkoman de color verd)
- oli d'oliva
- picant (opcional: pasta Harisa, sambal oelek, salsa sriracha)
ELABORACIÓ
Es netegen les verdures i es tallen en juliana fina excepte la part verda de la ceba tendre que es talla a rodelles. Es saltegen al wok lleugerament amb una mica d'oli (excepte el verd de la ceba) i es reserven.
Al mateix wok amb més oli és fan els dos ous com si fossin remenats i es reserven.
Es bullen els fideus seguint les instruccions del paquet i s'escorren
Es talla el porc en trossos petits i es salteja al wok amb oli (aqui afegiríem la salsa picant), quan estigui fet s'afegeixen els fideus i es saltegen, s'afegeix la salsa de soia fins tenyir be els fideus. Finalment s'afegeix l'ou i les verdures i s'acaba de saltejar tot junt fins integrar els ingredients.
Al final s'afegeix el verd de les cebes tendres tallat a rodelles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada