El curri vermell és força picant, si no us agrada podeu fer-ho amb Groc o Verd o Panang que son menys picants
INGREDIENTS
- 2 cullerades de pasta de curry
- 1 llauna de llet de coco de 400 ml.
- 2 pits de pollastre (400 - 500 grs.)
- 1 ceba
- 1/2 carabassó (també podeu posar1/2 albergínia)
- 1 pebrot verd o vermell
- 1 tomàquet madur
- 2 alls picats
- sal amb moderació
- 2 cullerades de sucre (opcional)
- 2 cullerades de salsa de peix (opcional)
- oli d'oliva
- arròs basmati bullit per acompanyar
ELABORACIÓ
Netegeu i talleu les verdures en juliana i els tomàquets a pètals. Talleu els pits de pollastre a daus
En un wok a foc no massa alt poseu oli d'oliva i les 2 cullerades de curri vermell, doneu unes voltes perquè es vagi dissolent amb atenció que no es cremi. Afegiu el pollastre i sofregiu 3 - 4 minuts.
Afegiu la llet de coco, remeneu. Afegiu les verdures, el sucre i la salsa de peix. Doneu unes voltes durant 3 .4 minuts. Saleu al gust i ja el teniu llest. Acompanyeu amb l'arròs bullit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada