El dia 1 de gener és el típic dia que t'aixeques tard i una mica ressacós, sovint no tens ni ganes d'esmorzar i passes directament al dinar.
Per posar a to aquest estomac castigat què millor que un arròs senzill i reconstituent de pollastre i verdures que ara us presento. Us puc assegurar que aquest 1 de gener de 2018 va fer meravelles als nostres estómacs.
INGREDIENTS
- 1 Ceba de Figueres
- 1 Pastanaga
- 1 Pebrot verd
- 2 Tomàquets madurs
- 1 carabassó
- 4 Alls
- 4 contra-cuixes de pollastre desossades
- julivert
- 320 gr. d'arròs
- 1,5 litres de brou de pollastre o verdures
- sal
- oli d'oliva
ELABORACIÓ
Poseu oli a la cassola, i feu les contra-cuixes de pollastre. Retireu-les i talleu-les a quadrats petits.
Talleu la ceba i la pastanaga en brunoise i tireu-les a la cassola. Netegeu el pebrot verd i talleu-lo en brunoise, afegiu a la cassola. Peleu i piqueu l'all, afegiu-lo a la cassola.
Ratlleu el tomàquet i afegiu-lo a la cassola. El sofregit no ha de coure massa, ha de quedar poc cuit.
Netegeu el carabassó i traieu la part central. Talleu la part de la pell en brunoise i reserveu junt amb el pollastre.
Feu bullir el brou, Tireu l'arròs a la cassola i afegiu el brou. Coeu 8 minuts a foc fort i abaixeu el foc per coure 7 minuts més.
Quan quedin 5 minuts afegiu el pollastre i el carabassó i saleu al gust.
Per acabar piqueu el julivert i afegiu-lo a l'arròs.
Deixeu reposar 2 minuts i estarà llest per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada