dijous, 15 de març del 2018

ARROS DE POLLASTRE I VERDURES. RECONSTITUENT



El dia 1 de gener és el típic dia que t'aixeques tard i una mica ressacós, sovint no tens ni ganes d'esmorzar i passes directament al dinar.

Per posar a to aquest estomac castigat què millor que un arròs senzill i reconstituent de pollastre i verdures que ara us presento. Us puc assegurar que aquest 1 de gener de 2018 va fer meravelles als nostres estómacs.




INGREDIENTS


  • 1 Ceba de Figueres
  • 1 Pastanaga
  • 1 Pebrot verd
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 carabassó
  • 4 Alls
  • 4 contra-cuixes de pollastre desossades
  • julivert
  • 320 gr. d'arròs
  • 1,5 litres de brou de pollastre o verdures
  • sal
  • oli d'oliva







ELABORACIÓ

Poseu oli a la cassola, i feu les contra-cuixes de pollastre. Retireu-les i talleu-les a quadrats petits.

Talleu la ceba i la pastanaga en brunoise i tireu-les a la cassola. Netegeu el pebrot verd i talleu-lo en brunoise, afegiu a la cassola. Peleu i piqueu l'all, afegiu-lo a la cassola.

Ratlleu el tomàquet i afegiu-lo a la cassola. El sofregit no ha de coure massa, ha de quedar poc cuit.

Netegeu el carabassó i traieu la part central. Talleu la part de la pell en brunoise i reserveu junt amb el pollastre.

Feu bullir el brou, Tireu l'arròs a la cassola i afegiu el brou. Coeu 8 minuts a foc fort i abaixeu el foc per coure 7 minuts més.

Quan quedin 5 minuts afegiu el pollastre i el carabassó i saleu al gust.

Per acabar piqueu el julivert i afegiu-lo a l'arròs.

Deixeu reposar 2 minuts i estarà llest per menjar.