El truc d'aquests supercanelon,s que impressionen als convidats per lo grans que son, és fer-los amb pasta de lasanya. Si el farcit és com aquest triomfareu segur.
INGREDIENTS
- 200 gr. de ceps
- 200 gr. de gambes
- 1 ceba de Figueres
- 50 gr. de pinyons
- sal i pebre
- oli d'all i julivert
- 4 lamines de pasta de lasanya
- suc de rostit
ELABORACIÓ
Peleu les gambes i talleu-les cues en 3 o 4 trossos. Talleu els ceps a trossos petits. Piqueu la ceba ben petita. A una paella antiadherent torreu els pinyons. Tot seguit afegiu oli a la paella i poseu la ceba picada perquè es vagi fent. Quan sigui feta afegiu les gambes, doneu unes voltes i afegiu els pinyons i l'oli d'all i julivert. Remeneu perquè s'integri tot be i deixeu que es refredi la farsa.
Bulliu les 4 plaques de lasanya segons les instruccions del paquet i un cop cuites escorreu-les i esteneu-les sobre un drap. Farciu-les amb la farsa i enrotlleu-les i poseu-les a una plata de forn prèviament untada amb oli. Si feu els canelons amb antelació tapeu-los amb el mateix drap utilitzat prèviament humitejat.Per muntar el plat, escalfeu els canelons al forn. Poseu-los al plat i regueu-los amb el suc de rostit ben calent.
NOTES
- En aquest cas els ceps eren congelats; del Petràs de La Boqueria.
- L'oli d'all i julivert, evidentment, el podeu substituir per all i julivert ben picats
- Com a un dels convidats no li agrada la salsa beixamel vaig pensar cobrir-los amb suc d'un rostit de pollastre a la llimona que vaig fer per dinar i va ser excepcional.
3 comentaris:
Uiiiiiiiiiii! Quina delícia. Bona idea fer servir la pasta de lasanya
Buenísimos, tienen que estar delciosos.
Un beso
Un canaló de 10, segur que no en van quedar ni les engrunes
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada