INGREDIENTS
- 2 tomàquets d'amanida grossos
- 2 cebes de figueres
- 1 cogombre
- 200 gr. de formatge feta
- olives negres
- orenga
- oli d'oliva
- sal
- vinagre de xerés
PREPARACIÓ
Peleu les cebes, talleu-les en juliana i poseu-les en un bol amb aigua, sal i un raig de vinagre. Deixeu-les una mitja hora perquè perdin la fortor.
Peleu els tomàquets i talleu-los a trossos, talleu el formatge a cubs, peleu una mica el cogombre traieu-li les llavors i talleu-lo a trossos.
Barregeu el tomàquet, el cogombre, la ceba, el formatge, les olives negres i amaniu-ho amb sal, orenga, oli d'oliva i vinagre.
5 comentaris:
Aquests grecs, ho tenen fins i tot una mica més negre que nosaltres amb els bancs i tota la mandanga. Però està clar que la seva gastronomia és de primeríssima categoria :)
Una combinación muy acertada.
Petonets
Bona. Saps que no he tallat mai el cogombre així. Ho provaré
Una amanida encara que grega boníssima, es que sempre amb enciam es molt avorrida
Una abraçada
una amanideta estupendfa.
Publica un comentari a l'entrada