A qui no li agraden les croquetes. Dons aquí unes de delicioses.
INGREDIENTS
- 2 pits de pollastre rostit
- 100 gr. de pernil serrà del bo
- 100 gr. de farina
- 100 gr. de mantega
- 1 litre de llet
- 4 cullerades del suc del rostit.
- Sal i pebre
- Farina de galeta
- 2 ous
ELABORACIÓ
Desosseu els pits de pollastre rostit i trinxeu la seva carn juntament amb el pernil.
Feu la beixamel de la manera habitual i afegiu la carn trinxada.
Deixeu a la nevera un mínim de 12 hores perquè qualli.
Doneu forma a les croquetes, passeu-les per ou batut i farina de galeta.
Fregiu-les en oli d'oliva ven calent.
NOTES
- A la beixamel no hi poso nou moscada perquè personalment no m'agrada.
- Acostumo a fer aquestes croquetes quan prèviament faig pollastre rostit a la llimona i sobren els pits; aquesta recepta de tota la vida us la penjaré en breu.
- Les croquetes que no utilitzeu congeleu-les. Quan les vulgueu utilitzar traieu-les del congelador mitja hora abans de fregir-les.
4 comentaris:
En el meu cas no trec les croquetes congelades abans, sino que les poso directament a l'oli ben calent. És una forma que tinc de assegurar que no se'm trencaran.
Ja ho provare amb la mitja horeta de descongelament :)
Que bo que esta un plat de bones croquetes, ara mateix me’n menjaria un
Una abraçada
Són més bones les croquetes, quan les fas com tu has fet, amb pollastre rostit.
A mi no em queden tan perfectes.
son boníiisimes aquestes croquetes, semblan las que fa la meva mare.
Publica un comentari a l'entrada