INGREDIENTS
- 4 supremes de turbó
- 1 manat d'alls tendres
- 1 manat d'esparrecs
- 1 carabassó
- sal i pebre
- oli d'oliva
- sal Maldon
ELABORACIÓ
Peleu els esparrecs, reserveu les puntes i talleu a trossets els troncs. Peleu els alls tendres i talleu-los a trossets. Talleu els carabassons en 4 trossos a lo llarg i traieu les llavors, quedeu-vos nomes amb la part del costat de la pell; talleu-los en brunoise.
En un cassó amb una miqueta d'aigua bullint, escaldeu les puntes dels esparrecs durant 3 minuts. Escorreu-les, passeu-les per aigua i gel i reserveu-les
En una paella antiadherent, poseu un raig d'oli i saltegeu durant 3 minuts els troncs dels esparrecs, els alls tendres i els carabasso, salpebreu i afegiu una mica de l'aigua d'escaldar els esparrecs.
Feu els turbó en una paella antiadherent amb un raig d'oli deixant la pell ben cruixent.
En un plat fons poseu les verduretes i les puntes dels esparrecs i a sobre el turbó amb una mica de sal Maldon.
NOTES
- Si voleu potenciar les verduretes li podeu afegir una mica d'all i julivert ben picats i una mica de vi blans.
4 comentaris:
Que bó, m'encanta el peix amb espàrrecs. Fixa't que a la meva zona aquest peix es diu 'turbot' :)
Aquest turbot amb verdureta ha d’estar per llepar-se els dits
Una abraçada
Hola bona-nit:
Entro per primera vegada al teu blo, peró no será la última.
Que bó aquest turbó.
Quina bona combinacio, cuina catalana y basca.
Tornaré aviat.
Una abraçada.
Que bueno con tantas verduritas, me encanta y encima es de dieta.
Petons
Publica un comentari a l'entrada