Unes postres divertides i sorprenents que se'm van acudir en veure diferents receptes de llibres de cuina que tinc. És una mica laboriós però es pot deixar tot preparat i muntar el plat a última hora
INGREDIENTS
Pel cremós de xocolata
- 150 gr. de xocolata de cobertura
- 200 ml. de nata
- 25 gr. de sucre
- 2 rovells d'ou
- 12 galetes Oreo
- 4 galetes Maria
- La crema blanca de les galetes Oreo
- 50 gr. de mantega
- 25 gr. de sucre
- 50 gr. de coco ratllat
- Pa de pessic de cacau
- Gelat de xocolata de bona qualitat
- Ratlladura de llimona
- Ratlladura de taronja
ELABORACIÓ
El dia abans feu el cremós de xocolata.Foneu el xocolata al bany maria o al microones. Escalfeu la nata i afegiu els rovells batuts amb el sucre y el xocolata fos. Coeu a foc suau sense deixar de remenar fins que la crema espessi lleugerament. Poseu-ho en un recipient i cap a la nevera.Separeu els dos discs de la galeta Oreo. Traieu la crema blanca de dins i reserveu-la en un bol. Piqueu les galetes per aconseguir la terra negre i guardeu-la en un recipient hermètic.
Piqueu les galetes Maria per aconseguir la terra marró i guardeu-la en un recipient hermètic.
Barregeu la crema blanca de les galetes Oreo amb la mantega i el sucre. Doneu-los-hi forma de bola i passeu-les per coco ratllat.
Talleu uns trossets de pa de pessic de cacau, en aquest cas de forma triangular.
Traieu el gelat del congelador 15 minuts abans de haver de muntar el plat.
Per muntar el plat: En un plat fons, cobriu la base amb la terra negre. Feu una línia diametral amb la terra marró. A sobre d'aquesta situeu el pa de pessic i la boleta de crema. A cada costat de la ratlla marró poseu una quenelle de cremós de xocolata i una quenelle de gelat de xocolata. Acabeu amb una mica de ratlladura de taronja i llimona.
NOTES
- El gelat era de xocolata belga de La Sirena.
- El xocolata era Nestle Postres
- En lloc del pa de pessic de cacau podeu posar-hi un trosset de brownie.
2 comentaris:
Osties que bó!! M'encanta molt moltíssim!! :OOOO
Un jardí molt però que molt dolç i molt bo
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada