Us presento una amanidadiferent, molt refrescant, per aquest estiu. Ideal perquè els nens mengin verdura.
Netegeu la mongeta tendre i talleu-la a trossos petits. Bulliu-la 20 minuts, escorreu-la i poseu-la a una safata ben escampada. Poseu-la a la nevera perquè es refredi.
Ingredients:
- 1 kg. de mongeta tendre.
- 250 gr. de formatge de burgos
- 200 gr. de pit de gall d'indi a tall de mig cm.
- 2 tomàquets d'amanida
- 1 ceba de figueres
- sal y pebre
- vinagre
- mostassa en gra
- oli d'oliva
Elaboració:
Netegeu la mongeta tendre i talleu-la a trossos petits. Bulliu-la 20 minuts, escorreu-la i poseu-la a una safata ben escampada. Poseu-la a la nevera perquè es refredi.
Per la vinagreta: peleu la ceba i talleu-la a cubs petitets. Paseu-la per la paella uns 10 minuts. Poseu-la en un bol i afegiu, oli, sal, pebre, vinagre, 2 cullerades de mostassa en gra. Remeneu be i poseu a la nevera.
Peleu els dos tomàquets i talleu-los a quadradets. Feu el mateis amb el formatge de burgos i amb el pit de gall d'indi. Poseu-ho tot per sobre de la mongeta.
Serviu-ho als plats i amaniu amb la vinagreta.
Notes: no hase falta desir nada más!!!!!!!!
Notes: no hase falta desir nada más!!!!!!!!
2 comentaris:
jajaja, tens raó que no hase falta desir nada más! :)))
Una amanida refrescant i sana, per ara l’estiu
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada