Ingredients:
- 1 Conill
- 2 cebes de figueres
- 4 carxofes
- 1 albergínia grossa
- 1 cabeça d'alls
- 2 full de llorer
- oli d''oliva
- sal i pebre
- un got de vi ranci
- aigua o brou
Elaboració:
Salpebreu el conill i sofregiu-lo a una cassola amb oli d'oliva. Quan sigui ben ros afegiu la ceba tallada a grills i els alls pelats. Afegiu el llorer. Deixeu que sofregeixi a foc lent uns 10 minuts. Peleu les carxofes, talleu-les en 4 trossos i afegiu-le a la cassola. Deixeu que sofregeixi 10 minuts. Afegiu el vi ranci a la cassola i deixeu reduir 5 minuts. Afegir una mica d'aigua o brou i deixeu que cogui fins que el conill sigui cuit. Talleu la albergínia a cubs i fregiu-la amb una mica d'oli en una paella apart. Finalment afegiu les albergínies a la cassola..
Nota:
Aquests guisats son més bons si es deixen reposar d'un dia per l'altre.
3 comentaris:
Un combinación perfecta.
Saludos
Ummm un altre de conill que bo
Una abraçada
Quan veig els teus plats amb conill em fas venir ganes de fer-ne. El conill és una de les carns que porta menys greix i és molt fina. Aquest amb carxofes deu estar fantàstic
Publica un comentari a l'entrada