diumenge, 1 de gener del 2012
MENU DE LA NIT DE CAP D'ANY 2011/2012
Aquest Cap d'Any hem sopat a casa amb uns amics i, com no podia ser d'una altra manera, per celebrar aquest esdeveniment hi fet un menú degustació.
Cremós de tomàquet en dues coccions amb escuma de parmesà
******
Biquini de roast beef amb ceba confitada, philadelphia i mostassa antiga
******
Salmó marinat, amb cansalada ibèrica i ceba caramelitzada (Rt. Atica)
******
Rap amb carxofes rostides i ceps
******
Pollastre amb escamarlans (versió degustació)
******
Bescuit de torró (el van portar els convidats)
1 comentari:
SUSANNA
22 de gener del 2012, a les 21:11
Hola Pepin
Un bon any i felicitacions pel parament d´una taula tant xula
mil petonets Susanna
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Afegeix un comentari
Carrega'n més...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Hola Pepin
ResponEliminaUn bon any i felicitacions pel parament d´una taula tant xula
mil petonets Susanna