La cuina de Cal Pepin
diumenge, 27 de desembre del 2020

COULANT DE XOXOLATA

›
  INGREDIENTS 100 gr. cobertura xocolata 70% 100 gr. sucre 90 gr. mantega 50 gr. farina 4 ous Aquestes quantitats donen per 8 coulants ELABO...
divendres, 8 de maig del 2020

PASTIS DE FORMATGE "LA VIÑA"

›
Durant aquest confinament tots hem començat a fer més pastissos que els que fem normalment. Mirant per internet receptes he vist que hi ha...
dilluns, 7 d’octubre del 2019

PATATES GUARNICIÓ

›
Recepta de la cuinera Maria Nicolau que és una excel·lent guarnició per qualsevol guisat. INGREDIENTS 1 kg. de patates petites 100 gr...
1 comentari:
dissabte, 9 de febrer del 2019

PASTIS DE PATATA, CANSALADA I PARMESÀ

›
Aquest pastís fa anys que el faig com acompanyament de carns. La recepta original surt d'un llibre de 1998 que es diu "Los mejo...
dimecres, 23 de gener del 2019

SALSA DE CEPS

›
Una salsa polivalent que acompanya molt be les carns a la brasa encara que també lliga amb el peix. La que sobra es pot congelar per una ...
1 comentari:
dimecres, 2 de gener del 2019

SOPAR DE CAP D'ANY 18/19

›
Aquest cop no hem innovat massa amb els plats del Sopar de Cap d'Any . Finalment ens hem decidit per plats vintage, que ja no estan de...
dijous, 22 de novembre del 2018

DIP DE RECUIT (RICOTTA) AMB PICADA DE VERDURETES

›
Un dip que m'he inventat que posat sobre uns bons crackers o torrades és boníssim, INGREDIENTS 250 gr. de recuit o ricotta 1 ce...
dijous, 25 d’octubre del 2018

PASTIS DE PEIX

›
INGREDIENTS 600 gr. de lloms de lluç (8 lloms congelats) 2 alls 250 gr. de nata líquida 250 gr. de sofregit de ceba i tomàquet (pot s...
dijous, 27 de setembre del 2018

SALSA BOLONYESA (LA AUTÈNTICA)

›
Aquesta recepta me la va explicar una persona de Bologna, treballador de Ferrari, en un dels meus viatges de feina a aquest gran fabricant...
dilluns, 9 de juliol del 2018

PORC o POLLASTRE A LA CERVESA

›
Aquesta recepta és molt fàcil i és la típica que feia quan érem joves i sortíem en colla el cap de setmana. La gràcia  és que  la cervesa fa...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Pepin
Barcelona, Països Catalans, Poland
Aficionat a la cuina. Nascut al 1966. Aquari. Casat amb dos fills.
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.