Ingredients:
- 1 Conill
- 2 cebes de figueres
- 4 carxofes
- 1 albergínia grossa
- 1 cabeça d'alls
- 2 full de llorer
- oli d''oliva
- sal i pebre
- un got de vi ranci
- aigua o brou
Elaboració:
Salpebreu el conill i sofregiu-lo a una cassola amb oli d'oliva. Quan sigui ben ros afegiu la ceba tallada a grills i els alls pelats. Afegiu el llorer. Deixeu que sofregeixi a foc lent uns 10 minuts. Peleu les carxofes, talleu-les en 4 trossos i afegiu-le a la cassola. Deixeu que sofregeixi 10 minuts. Afegiu el vi ranci a la cassola i deixeu reduir 5 minuts. Afegir una mica d'aigua o brou i deixeu que cogui fins que el conill sigui cuit. Talleu la albergínia a cubs i fregiu-la amb una mica d'oli en una paella apart. Finalment afegiu les albergínies a la cassola..
Nota:
Aquests guisats son més bons si es deixen reposar d'un dia per l'altre.
Un combinación perfecta.
ResponEliminaSaludos
Ummm un altre de conill que bo
ResponEliminaUna abraçada
Quan veig els teus plats amb conill em fas venir ganes de fer-ne. El conill és una de les carns que porta menys greix i és molt fina. Aquest amb carxofes deu estar fantàstic
ResponElimina