Com cada any, soparet gastronòmic amb amics per començar un Nou Any que tothom diu que no pinta massa be però que penso que si ens ho treballem pot ser força millor que el que hem deixat enrere. Per aquest any 2013 em proposo no tenir tan abandonat aquest bloc i com a mínim fer el triple d'entrades que al 2012. Molta salut per tots.
El sopar en va composar de:
******
******
******
******
******
Pastis de torró (el van portar els convidats)
Soc un recent jubilat i sempre he dit que si tinguès que cuinar em moriria de gana. Como ara l'economia no done per anar de restaurant, no tinc mes remei que cuinarme. Considero el teu blog poc complicat, facil de fer, complert en alimentacio i la manera de redactar-ho fa que m'atreveixi a cuinar. Ara veig que el perill de la meva vida por salvar-se. Moltes gracies y Feliç Any Nou.
ResponEliminaBenvolgut Desconegut,
ResponEliminaMe n'alegro que el meu bloc et serveixi per alimantar-te adequadament. Qualsevol consulta que tinguis, no dubtis en contactar amb mi-
Salut,
Pepin
Pepín, has preparat un menú, realment deliciós
ResponEliminaFELIÇ ANY NOU
segur que els teus convidats amb aquest menu deurien xalar de valent.. esperem veure aquest triple en el 2013
ResponEliminai apa, bon any!!
Un menú espectacular y muy abundante.
ResponEliminaFeliz Año 2013
Petons
Un menu excelente te lo has currado.
ResponEliminaFeliz año 2013.