dimecres, 2 de gener del 2013

EL MENU DE LA NIT DE CAP D'ANY 2012/2013


Com cada any, soparet gastronòmic amb amics per començar un Nou Any que tothom diu que no pinta massa be però que penso que si ens ho treballem pot ser força millor que el que hem deixat enrere. Per aquest any 2013 em proposo no tenir tan abandonat aquest bloc i com a mínim fer el triple d'entrades que al 2012. Molta salut per tots.

El sopar en va composar de:

******
******
******
******
******
Pastis de torró (el van portar els convidats)


6 comentaris:

  1. Soc un recent jubilat i sempre he dit que si tinguès que cuinar em moriria de gana. Como ara l'economia no done per anar de restaurant, no tinc mes remei que cuinarme. Considero el teu blog poc complicat, facil de fer, complert en alimentacio i la manera de redactar-ho fa que m'atreveixi a cuinar. Ara veig que el perill de la meva vida por salvar-se. Moltes gracies y Feliç Any Nou.

    ResponElimina
  2. Benvolgut Desconegut,
    Me n'alegro que el meu bloc et serveixi per alimantar-te adequadament. Qualsevol consulta que tinguis, no dubtis en contactar amb mi-
    Salut,
    Pepin

    ResponElimina
  3. Pepín, has preparat un menú, realment deliciós

    FELIÇ ANY NOU

    ResponElimina
  4. segur que els teus convidats amb aquest menu deurien xalar de valent.. esperem veure aquest triple en el 2013
    i apa, bon any!!

    ResponElimina
  5. Un menú espectacular y muy abundante.

    Feliz Año 2013

    Petons

    ResponElimina
  6. Un menu excelente te lo has currado.
    Feliz año 2013.

    ResponElimina