dissabte, 8 d’octubre del 2011

AMANIDA GREGA

A vegades m'agrada fer amanides sense enciam i aquesta és un bon exemple, fàcil de fer i molt agraïda.

INGREDIENTS
  • 2 tomàquets d'amanida grossos
  • 2 cebes de figueres
  • 1 cogombre
  • 200 gr. de formatge feta
  • olives negres
  • orenga
  • oli d'oliva
  • sal
  • vinagre de xerés


PREPARACIÓ

Peleu les cebes, talleu-les en juliana i poseu-les en un bol amb aigua, sal i un raig de vinagre. Deixeu-les una mitja hora perquè perdin la fortor.
Peleu els tomàquets i talleu-los a trossos, talleu el formatge a cubs, peleu una mica el cogombre traieu-li les llavors i talleu-lo a trossos.
Barregeu el tomàquet, el cogombre, la ceba, el formatge, les olives negres i amaniu-ho amb sal, orenga, oli d'oliva i vinagre.

5 comentaris:

  1. Aquests grecs, ho tenen fins i tot una mica més negre que nosaltres amb els bancs i tota la mandanga. Però està clar que la seva gastronomia és de primeríssima categoria :)

    ResponElimina
  2. Bona. Saps que no he tallat mai el cogombre així. Ho provaré

    ResponElimina
  3. Una amanida encara que grega boníssima, es que sempre amb enciam es molt avorrida
    Una abraçada

    ResponElimina