tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post8995389499309821944..comments2023-07-23T16:29:57.707+02:00Comments on La cuina de Cal Pepin: FILET DE VEDELLA AL CAFÉ DE PARISPepinhttp://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-19456800001881997672011-01-14T22:08:21.509+01:002011-01-14T22:08:21.509+01:00Hola Anna,
No sé si t'entenc be. Jo, personalm...Hola Anna,<br />No sé si t'entenc be. Jo, personalment, mai hi vist cap recepta de vedella confitada (si es que et refereixes a coure el producte cobert d'oli d'oliva a baixa temperatura. Jo hi confitat bacallà, conill, patates, etc. però mai filet de vedella i menys sencer ja que necessitaries una cassola molt grossa i molt oli per cobrir).<br />Un filet de vedella sencer pot fer uns 2,5 kg i és difícil coure'l sencer. Jo de tu el partiria en dos parts i el couria com un roastbeef, poc fet. L'acompanyament de salsa de gerds està be però pel meu gust desvirtua el gust de la carn.<br />Be, si tens qualsevol pregunta més pots contactar amb mi a calpepin@gmail.com.<br />Salut,<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-49610490803071993212011-01-14T11:11:18.725+01:002011-01-14T11:11:18.725+01:00hola bon dia
SOC l'ANNA DE PRATS DE LLUÇANES ...hola bon dia <br />SOC l'ANNA DE PRATS DE LLUÇANES JO VOLDRIA QUE ALGU M'EXPLIQUES COM FER UN FILET DE VEDELLA SENSER COM SI FOS CONFITAT NO SE SI M'EXPLICO QUE DESPRES ES SERVEIX AMB SALSA DE GERS <br />GRACIES ADEUAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-46583717002821001412010-01-29T16:14:29.494+01:002010-01-29T16:14:29.494+01:00Jo ne menjat de filet amb aquesta salsa i es bonís...Jo ne menjat de filet amb aquesta salsa i es boníssima, ara ja se som es prepara, moltes gracies.<br />Una abrasadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-8526969648954638122010-01-27T08:42:36.212+01:002010-01-27T08:42:36.212+01:00Pepin, un plat d'aquells per sucar-hi pa!! La ...Pepin, un plat d'aquells per sucar-hi pa!! La mantega cafè de París pot ser fàcil de fer, però només per aconseguir tots els ingredients ja deu portar la seva feina. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-33539811834981102602010-01-25T19:35:38.919+01:002010-01-25T19:35:38.919+01:00Em quedo amb la salseta, pepín, m´ha entusiasmat, ...Em quedo amb la salseta, pepín, m´ha entusiasmat, fins i tot el nom!!! A casa solem fer la carn a la planxa, per això de cuidar-nos una miqueta, però es que al llegir els ingredients m´ha entrat un no se qué... No había sentit parlar mai d´aquesta salseta, però la foto ho diu tot.<br />ya está apuntadeta, i a mà, perque la impresora no funciona...<br />petonets!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-30415535814761330512010-01-25T15:36:47.962+01:002010-01-25T15:36:47.962+01:00quina salseta, i acompanyats amb aquests ceps mmmm...quina salseta, i acompanyats amb aquests ceps mmmmm deliciós<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-33129997374056444172010-01-25T13:38:26.993+01:002010-01-25T13:38:26.993+01:00Aquesta mantega la tinc pendent, perque quan he an...Aquesta mantega la tinc pendent, perque quan he anat a França i me la han servit a casa d'amics sempre m'ha agradat molt.<br /><br />:-)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-34189883200879966032010-01-25T10:47:26.330+01:002010-01-25T10:47:26.330+01:00Una salsa ben perfumada,... no sabia que portés ta...Una salsa ben perfumada,... no sabia que portés tants ingredients, segur que estaria sensacional !!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-65014039802277402212010-01-25T09:53:15.904+01:002010-01-25T09:53:15.904+01:00M'ha agradat molt aquesta recepta. Sobretot ai...M'ha agradat molt aquesta recepta. Sobretot això de la mantega del "Cafè de París". Me l'apunte. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-32233380877345423082010-01-24T18:59:37.223+01:002010-01-24T18:59:37.223+01:00Ja t'ho vaig dir ...t'has passat les feste...Ja t'ho vaig dir ...t'has passat les festes cuinant !!!!<br />Aquest filet , te una pinta estupenda...A mi m´agrada més la carn que el peix ..que et semble??quines ironies , oi??<br />Ja hi provat de fer la teva salsa ...és boní simaELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-78636760956217101232010-01-24T16:36:56.440+01:002010-01-24T16:36:56.440+01:00Este solomillo o filet com dieu vosaltres, tiene u...Este solomillo o filet com dieu vosaltres, tiene una pinta exquisita, me parece un plato aún con muchos ingredientes, pero al acabarlo y degustarlo , obtienes la merecida satisfaciónRosa,https://www.blogger.com/profile/07515148985802363725noreply@blogger.com