tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post2451141720413674272..comments2023-07-23T16:29:57.707+02:00Comments on La cuina de Cal Pepin: TORRADES AMB RILLETTE DE CONILLPepinhttp://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-66114134291738928402009-09-17T08:04:53.426+02:002009-09-17T08:04:53.426+02:00Hola,
Acabo d'arribar per un comentari teu al...Hola,<br /><br />Acabo d'arribar per un comentari teu al meu blog. Molt interessant aquestes rillettes.<br /><br />Et penso afegir a la llista de blogs que segueixo, veig que hi aprendrè molt!<br /><br />Salutacions.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-6125336537050060272009-09-16T21:23:40.756+02:002009-09-16T21:23:40.756+02:00Francesc, de fet la recepta de la rillette origina...Francesc, de fet la recepta de la rillette original és amb ànec així que penso que amb pollastre també ha de quedar boníssima.<br />Si és un pollastre de granja potser el temps de cocció el baixaria de dues hores a una hora i mitja. Si és un bon pollastre de pagès d'aquells de 2,5 o 3 kg el deixaria les dues hores o potser una mica més.<br />Salut,<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-13580060749666285542009-09-15T16:05:24.990+02:002009-09-15T16:05:24.990+02:00M' has deixat intrigada amb la història, tindr...M' has deixat intrigada amb la història, tindré de buscar el libre i llegir-la.<br />Aquest conill ha de ser molt bo. A nosaltres ens agrada molt el conill, i a més no porta colesterol...ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-55418697538589398712009-09-13T09:29:35.226+02:002009-09-13T09:29:35.226+02:00que original, m'encanta perque a casa mengem m...que original, m'encanta perque a casa mengem molt conill<br /><br />salutacionsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-30361669517543403162009-09-11T00:00:27.079+02:002009-09-11T00:00:27.079+02:00vaig a buscar el llibre i a llegir la història per...vaig a buscar el llibre i a llegir la història perquè només he tingut temps de fullejar-lo, i això que ja fa temps que el tinc. la recepta em sembla excel·lent per per un sopar dels que m'agrada preparar amb multitut de plats per tastar.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-19019243507583259042009-09-10T12:15:08.698+02:002009-09-10T12:15:08.698+02:00Ha de ser boníssima, aquesta recepta. Per cert, ti...Ha de ser boníssima, aquesta recepta. Per cert, tinc congelat greix d'ànec d'aquell del confit, potser si faig aquesta recepta el faré servir. I si en comptes de fer-la amb conill la férem amb un bon pollastre? Què en penses? SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-8859393210090384302009-09-10T10:42:56.324+02:002009-09-10T10:42:56.324+02:00Caram, és una recepta amb una història al darrera ...Caram, és una recepta amb una història al darrera molt important, no?<br />Sent així, segur que ha de ser deliciós!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com