tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post2129222541668230568..comments2023-07-23T16:29:57.707+02:00Comments on La cuina de Cal Pepin: TRUITA D'ALLS TENDRES I CEBES TENDRESPepinhttp://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-55653399119248885932009-02-14T19:05:00.000+01:002009-02-14T19:05:00.000+01:00Pepín, qué gran ayuda esta receta. Me ha costado a...Pepín, qué gran ayuda esta receta. Me ha costado años hasta conseguir una tortilla aceptable (por falta de paciencia, fuego lento y tal). Sobre todo lo de separar la parte blanca de la verde, muy bien!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-54865732209445266682009-02-07T22:10:00.000+01:002009-02-07T22:10:00.000+01:00Manel,Juliana pel blanc perquè sui i es cogui perf...Manel,<BR/>Juliana pel blanc perquè sui i es cogui perfectament.<BR/>Rodelles pel verd perquè és més fàcil de tallar i perquè sempre ho hi fet així, no tinc un motiu concret.<BR/>El fet de no coure la part verda és perquè és més tendre que la blanca i així queda molt cruixent obtenint un contrast interessant.<BR/>La gent acostuma a llençar el verd de les cebes i dels alls tendres però a mi m'encanta i si és cruet encara més per la seva textura. Per això dic que han de ser molt freques perquè el verd sigui fresc i cruxent. Fixa-t'hi que a la recepta de CALAMARS A L'ALL PICANT també hi tiro els verds al fial, perquè quedin cruets.<BR/>Prova de fer-ho i ja m'explicaràs.<BR/><BR/>Salut<BR/>PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-90244553451152254212009-02-06T23:44:00.000+01:002009-02-06T23:44:00.000+01:00pepín, jo sempre faig la truita amb ceba sola, per...pepín, jo sempre faig la truita amb ceba sola, però no l'he fet mai així, amb alls, que deu estar boníssima. només em pregunto per què la part blanca en juliana i la verda en rodelles, i per què loa part verda no la freigeixes i la poses amb l'ou crua?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com