divendres, 29 de novembre de 2013

Restaurant EMBAT (III)

Tercera incursió al Restaurant Embat, aquest cop amb la colla "LOS DE SIEMPRE".
Com acostumem a fer en aquest tipus de sopars, ens van preparar un menú degustació composat pel següent.

 
Galeta de parmesà i comí. Un clàssic de la casa per començar. Bo
 
 
Iogurt de blat de moro amb kikos, musclo i llima. Sorprenent i refrescant. Molt Bo
 
 
Crema de gambes al safrà amb esferes de parmesà.
Molt bona, potser li faltava una mica de temperatura.
 
 
Rap amb crema d'avellanes, carxofes i pernil ibèric. Exquisit.
Per mi un dels millors plats que hi menjat a aquest restaurant.
 
 
Terrina de llebre a la royale amb remolatxa i trompetes de la mort. Molt bona.
 
 
Café, fruita de la passió, crema catalana, préssec i polvoró. Molt bo i sorprenent
 
Per beure: Vi negre SANTES, Montsant 
En definitiva, una aposta segura a un preu molt raonable.